Aanbieding

Word Vriend van de Kunstweek: het Kunstweek Boek ‘Kunst naar hartelust’ als extra welkomstgeschenk voor relaties van Expositiewijzer.nl.

Vrienden en Vriendinnen van Stichting Kunstweek genieten allerlei voorrechten. Zo krijgen zij elk jaar het Jaarboek Kunstenaars, de nieuwste editie van 'Wie is Wie in de Kunstwereld' en andere cadeautjes en aanbiedingen. Maar er is nog een goede reden om Vriend(in) van Stichting Kunstweek te worden.
Vrienden zijn belangrijk voor Stichting Kunstweek. Zij geven de organisatie morele steun. De organisatie die bestaat uit een heel groot aantal vrijwilligers, naast een klein team van vaste medewerkers.
Door Vriend te worden geeft u aan achter de promotie van beeldende kunst en Nederlandse beeldend kunstenaars te staan. Helpt u beeldende kunst en kunstenaars onder de aandacht te brengen van alle Nederlanders. En daarmee zijn de Vrienden van groot belang voor realisatie van de doelstellingen van Stichting Kunstweek.

Voor 59 euro per jaar* (70 euro voor Vrienden in het buitenland vanwege de hogere verzendkosten) krijgt u elk jaar een pakket cadeaus en aanbiedingen met een waarde van circa 400 euro. Daarbij helpt u Stichting Kunstweek met uw financiële bijdrage en uw morele steun. En als u nu Vriend(in) van de Kunstweek wordt, ontvangt u meteen editie 1 en 2 van Beeldende Kunst in Nederland (ter waarde van € 49,90) als welkomstgeschenk.

Relaties van Expositiewijzer.nl krijgen het Kunstweek Boek ‘Kunst naar hartelust’ (144 pagina's en meer dan 250 afbeeldingen van kunstwerken van voornamelijk Nederlandse kunstenaars) er kosteloos extra bij. U meldt zich aan op www.kunstweek.nl en krijgt het Kunstweek Boek ‘Kunst naar hartelust’ er kosteloos bij als u bij ‘anders, namelijk’ 'Expositiewijzer' invult.