MuseumTV

MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. Rondneuzen op MuseumTV is leerzaam en leuk: kies makkelijk welke tentoonstelling u wilt bezoeken, neem vanuit uw eigen luie stoel een kijkje achter de schermen van dat ene prachtige museum en geniet van achtergronden over exposities. MuseumTV biedt u een waardevolle voorbereiding op uw museumbezoek. Dankzij de kalender en vele interessante tips hoeft u geen tentoonstelling meer te missen! 

Vooraf, tijdens en achteraf onbeperkt toegang
Twijfelt u of een tentoonstelling zal voldoen aan uw verwachtingen? Of vindt u het lastig om een keuze te maken uit alle verschillende musea? Dan is het fijn om vooraf al wat meer een beeld te hebben. MuseumTV biedt een overzicht van tentoonstellingen en musea in Nederland. Deze video’s geven u een complete indruk van specifieke tentoonstellingen. Zo kunt u thuis al kiezen welk museum u graag wilt zien. Ook wanneer een tentoonstelling afgelopen is, blijven de video’s beschikbaar, waardoor u nog lang kunt nagenieten.

Word gratis lid
De korte promotiefilmpjes zijn voor iedereen zichtbaar. Maar met een gratis persoonlijk account geniet u van veel meer. De prachtige collectie video tentoonstellingen van MuseumTV omvat meer dan 150 video’s, mini-documentaires en korte, krachtige artbites van toonaangevende musea en kunstinstellingen. Wilt u ook elke maand genieten van nieuwe tentoonstellingen? Registreer u dan nu gratis op MuseumTV.

MuseumTV